مسیرهای گردشگری جزیره قشم
پارک زیبای ساحلی ( در بخش جنوبی شهر قشم ، در دماغه جنوب شرقی جزیره ، پارک سنتی زیتون ) دارای آلاچیق های درست شده از شاخه های نخل ، ساحلی زیبا و رستوران های متعدد .
زیارتگاه شاه شهید ( بر بلندای کوه خربس ، در کیلومتر ۱۰ ساحل جنوبی )
غارهای تاریخی خربس ( بر سینه کوه خربس ، بازمانده از دوران مادها )
پلاژ سیمین ( دارای یکی از زیباترین ساحل ها ، با ماسه های نرم و آب های زلال ، این پلاژ مجهز به رستوران و واحدهای اقامتی می باشد )
جزیره ناز قشم ( هنگام جزر می توان پای برهنه بر ماسه های مرطوب ، قدم زنان تا جزیره ناز رفت و از بلندای آن به تنگه هرمز و جزیره لارک نگریست ولی هنگام مد آب دریا باید با قایق به این جزیره کوچک رفت )
دره ستاره ها (واقع در در روستای برکه خلف و مجموعه ای اعجاب انگیز از پدیده های زمین شناسی و غولسنگ ها و کوهسرها )
خلیج لاک پشت ها ( امکان تماشای لاک پشت های بزرگ و کوچک دریایی )
مدرسه تاریخی کمالیه ( در روستای بند حاج علی ، دارای معماری با شکوه به شکل قدس ، مدرسه ای دینی برای آموزش طلبه ها ، شبستان بزرگ و زیبا ، کتابخانه مجهز و… )
زیستگاه فلامینگوها ( در فصل زمستان و بعد از بارندگی که برکه های پیرامون سوزا و مسن پر از آب می شوند بهترین زمان برای بازدید از آن می باشد )
نخلستان ( منطقه دیرستان و نخلستان های پر دامنه آن به ویژه در تابستان با خوشه های طلایی و قهوه ای خرما چشم نوازی می کند )
ساحل تخمگذاری لاک پشت های دریایی ( در ساحل روستای شیب دراز و در فصل بهار دیدنیست)
اکو پارک قشم ( برای دوستداران طبیعت و کسانی که مایلند چادر خود را در کنار دریا برپا کنند )
جزیره هنگام و طاق ها و غارهای ساحلی آن ( در خط ساحل جنوبی قرار دارد ، دارای خزندگان به جای مانده از نسل دایناسورها ، گله های دلفین و بازیگوشی این موجودات زیبا در آب ، آکواریوم دریایی جزیره با انواع آبزیان که در آب های زلال شنا می کنند و به آسانی دیده می شوند ، جزایر مرجانی کف آب و مرجان هایی که مأمن آبزیان هستند – آهوی جبیر و… و پارک های حفاظت شده پارس )
اسکله صیادی سلخ ( بزرگترین بازار صیادی جزیره قشم ، موسیقی درمانی ، نمایش سنتی شوشی ، لباس های سنتی و سوزندوزی شده زنان )
بام قشم ( دشتی مسطح و پر درخت در ارتفاع ۲۲۰ متر از سطح دریا و دارای چشم انداز به دریا از جنوب و از شمال ، آب انبار و آهوی وحشی جبیر )
کاسه سلخ ( برهوتی وسیع و بی آب و علف با میلیون ها تپه مخروطی شکل کوچک و بزرگ ، چشمه آب معدنی نمک و سولفور )
کوه مخروطی نمکدان ( به قطر قاعده ۷ کیلومتر و ارتفاع بیش از ۳۰۰ متر )
غارهای نمک ( اخیرا توسط کارشناسان کشور چک مطالعه و اندازه گیری شده و با بیش از ۵/۵ کیلومتر از جمله طولانی ترین غارهای نمک جهان تخمین زده می شود )
چشمه ها و حوضچه های نمک ( در پای کوه نمکدان قشم )
۱۳ کیلومتر ساحل ماسه ای دیدنی جاده شمالی
اسکله زیبای کووه ای
کارگاه لنج سازی ( در ساحل مقابل پی پشت )
سد تاریخی پی پشت ( از دوره ساسانیان )
نخلستان
بندر تاریخی لافت و جاذبه های آن ( بندر لافت قشم یک مجموعه تاریخی فرهنگی است و در شمار ۱۰ روستای برتر کشور به لحاظ معماری قرار دارد و توسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی به ثبت رسیده است و دارای بادگیرها ، بزرگترین آب انبار جنوب ایران ، چاه های طلا ، قلعه نادری ، برج های تاریخی دوره سامانیان ، مسجد جامع ، درخت نیاز ، کارگاه های لنج سازی ، کوچه های سنگفرش شده و زیبای بندر ، بلوار زیبای ساحلی ، خانه فرهنگ و… می باشد )
دره تندیس ها ( در جنوب روستای طبل با هزاران ستون و غول سنگ و کوهسر در شکل های اعجاب انگیز )
ویرانه ها و بقایای کلات کشتاران ( منطقه تاریخی )
جنگل دریایی حرا ( به وسعت بیش از ۲۰۰ کیلومتر مربع ، ذخیره گاه زیستکره و تحت حفاظت سازمان ملل متحد )
گونه های مختلف پرنده ساکن و مهاجر در جنگل دریایی حرا
سد تاریخی گوران
تنگه چاهکوه ( در جنوب روستای چاهو شرقی قشم )
تنگ عالی ( در جنوب روستای چاهو غربی )
دره بوخو ( در جنوب روستای دولاب )
گورستان انگلیسی ها ( منطقه تاریخی ، در جنوب باسعیدو قشم )
بی تردید ممکن نیست در یک سفر دو یا سه روزه بتوان این همه مکان های شگفت انگیز ، عجایب و دیدنی های فراموش ناشدنی را چنین سهل و آسان و یک جا دید. یکی از خاطرات فراموش ناشدنی خوابیدن در چادرهای مسافرتی در سواحل زیبای قشم می باشد.
مراکز خرید و تجاری قشم
بازار قدیم قشم :
بازار سنتی قشم در مرکز شهر قشم و در نزدیکی اسکله شهید ذاکری قرار گرفته است ، از قدیم الایام نقش عمده ای در عرضه انواع محصولات داشته است.
بازار ستاره:
بازار ستاره قشم که دارای ۶۴۰ فروشگاه در سه طبقه تجاری، واحد فروش برگ سبز، شعب بانک های ملی ، سپه ، صادرات، موزه تاکسی درمی ، سالن بیلیارد ، بازی های کامپیوتری ، پیتزا فروشی ، آرایشگاه زنانه و مردانه ، رستوران سنتی ، کافه تریا ، پله برقی ، سیستم پیجینگ ، نمازخانه ، سیستم تهویه مرکزی ، نمایندگی محصولات شوارتسکلف آلمان، آرکانسیل ، آرکون ، آیوا ، نیوا ، کلیون ، سامسونگ ،JVC ، LG ، SONY ، BYC، چای احمد ، فیلیپ و … می باشد ، در سال ۱۳۷۶ به بهره برداری رسید.
بازار بزرگ فردوسی:
بازار بزرگ فردوسی قشم دارای سه طبقه متشکل از دوطبقه تجاری و یک طبقه شامل ۱۸۰ واحد اداری مسکونی در مجموع ۴۵۰ فروشگاه ، پله برقی ، آسانسور ، سیستم تهویه مرکزی ، سیستم صوتی مرکزی ، رستوران ، سرویسهای بهداشتی ، نماز خانه می باشد.
بازار پردیس:
بازار پردیس قشم از چهار طبقه که طبقات اول و دوم تجاری شامل ۱۴۷ فروشگاه ، کافی نت و خدمات کامپیوتری ، کافی شاپ ، نمایندگی انحصاری ایران خودرو ، آسانسور شیشه ای ، کلاسهای آموزش زبان و کامپیوتر ، سیستم تهویه مرکزی ، موسسه مالی بنیاد ، بانک تجارت ، نمایندگی محصولات : کن وود – ماتسوشیتا – جین و … و طبقات سوم و چهارم شامل ۹۰ واحد مسکونی می باشد.
بازار خلیج فارس:
بازار خلیج فارس قشم دارای چهارطبقه که طبقات اول و دوم تجاری و شامل ۸۰ فروشگاه ، طبقه سوم دارای ۳۰ واحد اداری مسکونی، طبقه چهارم رستوران خلیج فارس و مجهز به نمایندگی محصولات JVC – کن وود – فارلین -TDK – نوکیا – وست پوینت – کارول – لومینارک – آرکوپل چهار آسانسور – سیستم تهویه مرکزی می باشد.
بازار مرجان:
فاز اول بازار مرجان قشم: شامل ۲ طبقه که طبقه زیرزمین سوپرمارکت و محل فروش ، طبقه همکف و اول اداری شامل ۶۰ فروشگاه ، طبقه دوم مسکونی دارای ۸ واحد آپارتمان می باشد.
فاز دوم: شامل ۵ طبقه که زیرزمین سوپر مارکت متصل به زیرزمین ، فاز اول ، همکف تجاری اداری ۵۰ فروشگاه، چهار طبقه روی همکف هتل آپارتمان هر طبقه ۱۸ واحد جمعا ۷۲ واحد می باشد.
مجتمع اداری و تجاری نخل زرین:
فاز اول: این مجموعه دارای زیربنای حدود ۶۰۰۰ متر مربع مشتمل بر ۷۲ واحد تجاری و اداری و می باشد.
فاز دوم: دارای زیربنای ۶۸۰۰۰ متر مربع مشتمل بر فضای خدماتی ، اقامتی ، تفریحی و تجاری می باشد.
از این بخش بلوک های A , B , C هر یک به مساحت تقریبی ۵۰۰۰ مترمربع می باشند و در بخش های A و B فاز دوم تعداد ۴۵ باب واحد اداری و ۴۵ باب مغازه موجود می باشد که تعداد ۳۱ باب سوئیت با اعمال تغییرات لازم به هتل سوئیت های مجهز تبدیل گردیده است. همچنین بخشی از این مجتمع نقش یک مجتمع دانشگاهی را بر عهده دارد.
بازار سیمرغ:
این بازار از چهار طبقه شامل ۲۴ باب انبار در زیر زمین ، ۷۱ فروشگاه در طبقات همکف و اول ، رستوران ، کافی شاپ، سالن بیلیارد ، سیستم تهویه مرکزی ، سیستم پیجینگ و آنتن مرکزی در طبقه دوم می باشد.
سایر مجتمع های قشم :
بازار راه ابریشم:
بازار راه ابریشم قشم دارای دو فاز شامل ۹۰ فروشگاه در دو طبقه ، ساختمان فاز اول و دوم به وسیله پل هوایی شیشه ای به یکدیگر متصل بوده و مجهز به سیستم تهویه مطبوع ، سیستم سانترال مرکزی ، آسانسور ، پله برقی ، آنتن مرکزی ، پارکینگ ، فضای سبز اطراف و درب های برقی می باشد.
مجتمع اداری مسکونی خورشید:
این مجتمع در دو طبقه که زیر زمین تجاری می باشد فعال است. طبقه اول مجتمع دارای کاربری اداری و طبقه دوم و سوم به صورت مسکونی می باشد.
مجتمع تجاری پاسارگاد
بازارچه امام قلی خان:
این بازارچه تقریبا محل استقرار واحد های اداری بوده و فعالیت بازرگانی چندانی ندارد.
دانشگاه های قشم
لیست دانشگاه های جزیره قشم
موسسه آموزش عالی قشم http://www.qeshm.ac.ir
پردیس دانشگاهی قشم دانشگاه هرمزگان http://www.hormozgan.ac.ir/SitePages/home.aspx
دانشگاه پیام نور واحد قشم http://pnuqmi.ac.ir/Default.aspx
دانشگاه شیراز واحد بین الملل http://suid.shirazu.ac.ir
دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان واحد بین الملل http://www.ibq.hums.ac.ir
دانشگاه پیام نور قشم http://www.pnuqmi-fc.com/Default.aspx
دانشگاه آزاد اسلامی واحد قشم http://www.iauqeshm.ac.ir
نگاهی به دانشگاه آزاد واحد قشم:
- ۲۰۵ هکتار اراضی ملکی- ۱۲ هزار متر فضای استیجاری
- ۵۵۵ هزار متر فضای ملکی/ اداری/ آموزشی/رفاهی/ورزشی
- انعقاد ۵ قرارداد همکاری بین المللی با دانشگاه های معتبر اروپا و آسیا
- احداث ۱۲۸ واحد مسکونی در قالب تعاونی مسکن به اساتید و کارکنان
- راه اندازی مرکز مطالعات و تحقیقات کاربردی تبدیل آب شور دریا به شیرین
- برنامه های در دست اقدام:
- تأسیس مرکز کاربردی تحقیقات نفت و گاز و آبزیان دریایی
- راه اندازی سایت آموزشی / تحقیقاتی/تفریحی و گردشگری هوانوردی عمومی و آموزش خلبانی
- راه اندازی بزرگترین مجتمع چند منظوره فرهنگی/تفریحی/ورزشی/رفاهی در زمینی رایگان بوسعت ۴۱ هکتار
- تعداد دانشجو : ۷۵۰۰ نفر
- تعداد رشته های کارشناسی ارشد: ۲۹
- دکتری تخصصی فعال: ۶ رشته
- تعداد اعضای هیأت علمی : ۲۳۵ نفر
- تعداد رشته پزشکی : پزشکی عمومی
- تعداد فارغ التحصیلان: ۵۲۰۰
- تعداد رشته های فعال: ۱۲۵ رشته
شامل ۳ دانشکده:
واحد بین الملل دانشگاه آزاد http://www.iaums-int.ac.ir
واحد علوم پزشکی دانشگاه آزاد http://www.iauqeshm.ir
دانشگاه آزاد قشم http://iau-qeshmint.ac.ir/qeshm/index.php
بهترین زمان سفر به قشم
چه زمانی به قشم سفر کنیم
بهترین زمان برای رفتن به جزیره قشم نیمه اول فصل بهار و فصل زمستان می باشد.اختلاف درجه حرارت فصلى این جزیره بسیار زیاد بوده و در فصل تابستان و در فاصله بین ۱۰ تیر ماه تا ۱۰ شهریور ماه گرمترین زمان و فصل زمستان و فاصله بین دى و بهمن ماه سردترین زمان برای سفر به جزیره قشم می باشد.
جزیره قشم بزرگ ترین جزیره خلیج فارس و یکی از بزرگ ترین جزیره غیرمستقل می باشد که ۱۴۹۰ کیلومترمربع وسعت دارد. حالا اگر قصد سفر به این جزیره را دارید طوری برنامه ریزی کنید که لااقل برای بازدید از مهم ترین دیدنی های جزیره وقت داشته باشید. در بیشتر هتل های قشم تورهای گردشگری جزیره وجود دارد ، در آن ها ثبت نام نموده و از از دیدن جاذبه های جزیره عجایب هفت گانه شگفت زده شوید.
چگونه سفر کنیم؟
هم از راه هوایی و هم از طریق زمینی می توان به جزیره قشم سفر نمود. قیمت بلیت رفت وبرگشت تهران-قشم (با هواپیما) حدود چهارصد و هشتاد هزارتومان و قطار ۶ تخته صد و بیست هزار تومان و ۴ تخته صد و هشتاد هزار تومان می باشد. اگر قصد سفر به قشم با خودروی شخصی دارید می توانید با خودرو خود را به بندر لنگه رسانده و سپس به بندر خمیر رفته و از بندر پل عبور نمایید. به صورت شبانه روزی در این بندر لندینگ کرافت برای انتقال خودرو به اسکله لافت در جزیره قشم وجود دارد که با طی کردن مسافت در حدود ۲ ساعت به جزیره میرسد. فاصله دریایی اسکله پل تا اسکله لافت حدود هزار و هشتصد متر است، اما اگر خودروی شخصی ندارید و می خواهید به قشم سفر کنید می توانید با اتوبوس یا قطار به بندرعباس رفته و از آنجا با لنچ در زمان حدودا ۴۰ دقیقه خود را به اسکله شهید رجایی قشم برسانید.
جغرافیای انسانی و زبان اهالی قشم
جغرافیای انسانی قشم
ترکیب جمعیتی طبق سرشماری انجام شده در آبانماه سال ۱۳۸۵:
- جمعیت جزیره قشم برابر است با: ۹۸٫۸۲۹ نفر
- عده مردان جزیره برابر است با: ۴۹٫۷۴۱ نفر
- عده زنان جزیره برابر است با: ۴۹٫۰۸۷ نفر
- عده کودکان زیر یکسال جزیره برابر است با: ۲٫۲۶۸ نفر
- عده کودکان زیر پنج سال جزیره برابر است با: ۱۱٫۸۰۰ نفر
مهاجرت : جزیره قشم دارای جمعیت غیربومی و مهاجر بسیاری است(علاوه بر جمعیت بومی و ساکن) که بهطور عمده در بخشهای بازرگانی ، تجارت ، صنایع و معادن ، بانکها ، ادارات و دوایر دولتی و ارگانها ، تشکیلات سازمان منطقه آزاد قشم و دیگر بخشهای خدماتی به فعالیت مشغول می باشند. ضمن آن که همواره به ویژه در فصلهای پاییز و زمستان و تعطیلات نوروزی شمار قابل توجهی گردش گر نیز به جزیره وارد میشوند.
گویش و زبان مردم قشم
همانند اکثر ساکنان و مردمان سواحل و بنادر جنوبی کشور گویش و زبان مردم قشم نیز فارسی و قابل فهم برای اکثر مسافران و مردمی که به این جزیره سفر میکنند می باشد.اهالی شهر قشم و درگهان به علت رفت و آمد و دادوستد با اهالی شهر خمیر ، بندرعباس ، میناب ، پل ، کنگ ، لنگه و دیگر بندرهای نزدیک، با لهجهای نزدیک به لهجه پلی(بندر پل خمیر) ، بندرعباس ، مینابی(بندری)، صحبت کرده و مردم و ساکنان روستای اعماق جزیره به علت مسافرت به شیخنشینهای عربی و هندوستان به زبان عربی هندی هم آشنا می باشند و کلمات و واژههایی از دیگر زبانها وارد لهجه ساکنین این جزیره شدهاست.عمدتا زبان محلی مردم جزیره قشم آمیخته ای از زبانهای فارسی ، انگلیسی ، هندی و بندری می باشد.
خصوصیات اقلیمی جزیره قشم
درباره قشم
در حد فاصل دریای بزرگ عمان و خلیج فارس در دهانه تنگه هرمز جزیره زیبای قشم واقع شده است . این جزیره در حدود هزار و پانصد کیلومتر مربع وسعت داشته و بین جزایر خلیج همیشگی فارس بزرگترین جزیره از نظر وسعت میباشد. موقعیت های طبیعی دیدنی و بکر ، این جزیره را از دیگر جزایر خلیج فارس متمایز کرده است .جزیره قشم از موقعیت جغرافیایی خاصی برخوردار بوده و در جوار جزایری مثل هرمز ، لارک ، تنبگ کوچک ، تنب بزرگ ، ابوموسی هنگام قرار گرفته است و به همین دلیل از اهمیت استراتژیکی دروازه بانی و دیده بانی خلیج فارس برخوردار می باشد .
خصوصیات اقلیمی جزیره قشم
جزيره قشم دارای دماى متوسط ساليانه حدود ۲۶ درجه سانتىگراد، با متوسط حداقل و حداکثر دماى روزانه به ترتيب ۱۸ و ۳۳ درجه سانتىگراد می باشد . در جزیره قشم فشار هوا بين ۱۰۱۵ تا ۱۰۱۸ ميلىبار جيوه است که در تابستان به دليل گرماى زياد، فشار هوا به کمتر از ۱۰۰۰ ميلىبار جیوه مىرسد. اختلاف درجه حرارت فصلى جزيره بسيار زياد است و قشم در گروه سرزمينهاى گرم و خشک قرار مىگيرد و اين در حالى است که رطوبت نسبى هوا در قشم بالا بوده و گرمترين تاریخ در تابستان و در فاصله ۱۰ تير تا ۱۰ شهريور و سردترين ماهها در فصل زمستان و در ماه های دى و بهمن می باشد. حداقل و حداکثر دماى مطلق در جزيره قشم صفر و ۴۶ درجه سانتىگراد به ثبت رسيده است. امواج دريا در سواحل قشم در اکثر موارد کمتر از ۱ متر ارتفاع دارند و به همین دلیل می توان درياى اطراف قشم را درياىی آرام قلمداد کرد. گاه امواج بلندتر از ۳ متر در سواحل جنوبى و شرقى جزیره قشم قابل رویت است . شورى آب دريا در اطراف قشم در حدود ۳۵ در ۱۰۰۰ و رنگ آب دريا بيشتر سبز مغز پستهاى و در برخى موارد دیگر آبى رنگ است.دمای آب دريا در سطح آب، از حداقل حرارت ۲۲ درجه سانتىگراد در فصل زمستان تا حداکثر درجه حرارت ۳۲ درجه سانتىگراد در فصل تابستان تغيير مىکند. به ازاى هر پنج متر افزايش عمق، درجه حرارت آب يک درجه سانتىگراد کاهش مىيابد . جريانهاى دريايى اصلى اطراف جزيره حاصل جزر و مد آب دریا بوده و سريعترين آن در محدوده بين لافت کهنه و پل قابل مشاهده است و سرعت آن در مواقعی به ۳ گره دريايى مىرسد. جهت جريان در هنگام جزر به طرف شرق و در هنگام مد به طرف غرب می باشد . در طول مدت شبانهروز دو جزر و دو مد در اطراف جزيره قشم روی مىدهد که اختلاف متوسط ارتفاع آنها بین ۲ تا ۳ متر است.
آدرس و شماره تلفن رستوران های قشم
رستورانها در قشم بسیار متنوع می باشد. بیشتر رستوران های قشم در داخل هتل ها قرار دارند و مابقی اغلب اطراف دریا و مراکز تجاری شهر قرار گرفته اند. همچنین رستوران های بسيار خوبی نيز در حومه جزیره بصورت مستقل مشغول به فعالیت می باشند. انواع مختلف غذاهای ایرانی و خوراک های دریایی انواع کباب و فست فود و غذاهای بین المللی در رستوران های قشم سرو می شود. ساعت کاری اکثر رستوران ها و غذاخوری ها بین ساعت ۱۲ تا ۱۵ و ۱۹ الی ۲۴ می باشد .
اطلاعات تماس رستوران ها و فست فود های قشم:
نام رستوران |
آدرس |
تلفن |
رستوران بانى | قشم ، انتهاى بلوار امام قلى خان(جنب سینما دریا) | ۰۷۶۳۵۲۲۸۹۰۱ |
رستوران نعیم | میدان امام قلى خان- جنب شهرک ساحلى | ۰۷۶۳۵۲۲۶۶۶۵ |
رستوران شاد | قشم ، بازار فردوسى- پلاک ۲۰۱۶ | ۰۷۶۳۵۲۲۳۳۵۱- ۰۹۱۳۳۱۵۰۵۱۱ |
رستوران آریا | خیابان شهید باهنر- روبروى پاسگاه مرکزى | ۰۷۶۳۵۲۲۱۳۰۰ |
رستوران سید | قشم ، خیابان شهید منتظرى – جنب بانک کشاورزى – طبقه زیر زمین – پاساژ نور – | |
رستوران آبیدر | خیابان شهید منتظرى – جنب مخابرات | ۰۷۶۳۵۲۲۸۴۵۷
۰۹۱۷۷۶۷۲۴۷۶ |
رستوران عرفان | قشم ، نرسیده به میدان ولایت روبروى مبل ولوازم خانگى هوم سنتر – | |
رستوران پردیس | پشت بازار پردیس | ۰۷۶۳۵۲۲۰۶۳۵ |
رستوران خلیج فارس | بازار خلیج فارس – طبقه چهارم | ۰۷۶۳۵۲۴۲۵۹۴ |
غذا سراى ۱۳۳ | قشم ، کوچه جنب بازار پردیس – پشت ساختمان بانک صنعت ومعدن شماره ۷ | ۰۷۶۳۵۲۴۰۵۸۲ |
کبابسراى کردستان۱ | میدان جهاد – ایستگاه قدیم درگهان | ۰۷۶۳۵۲۲۳۱۴۸ |
کبابسراى کردستان۲ | بلوار ولى عصر نرسیده به چهار راه پردیس | ۰۷۶۳۵۲۲۴۷۵۲ |
کبابى دبش | قشم ، بازار فردوسى- طبقه زیرین- نبش استادیوم ورزشى تختى | ۰۷۶۳۵۲۲۳۳۴۳ |
غذاخورى زیتون | پشت بازار فردوسى – روبروى استادیوم ورزشى تختى – | |
کبابى شقایق | بازار قدیم – روبروى بانک صادرات شعبه مرکزى | ۰۷۶۳۵۲۲۹۱۷۷ |
پیتزا تنورى سان برگر | قشم ، بلوار ولى عصر، چهار راه جانبازان، طبقه زیرزمین سوپر فاروق | ۰۷۶۳۵۲۲۵۲۲۴ |
پیتزا ساندویچ جزیره | میدان جهاد- ایستگاه قدیم درگهان – جنب سید مظفر | ۰۷۶۳۵۲۲۹۳۴۱
۰۷۶۳۵۲۲۴۶۲۵ |
پیتزا ساندویچ رامیسا | بازار فردوسى – پلاک۲۰۰۳ | ۰۷۶۳۵۲۴۰۹۴۱ |
پیتزا ساندویچ رامیسا | قشم،ایستگاه قدیم درگهان | ۰۷۶۳۵۲۲۵۱۸۶ |
پیتزا دلف | بازار پردیس ،جنب بانک کشاورزی پلاک ۱۲ | ۰۷۶۳۵۲۴۰۶۳۶ |
پیتزا وساندویچ زیتون | قشم ، بازار قدیم – جنب بانک ملت | ۰۷۶۳۵۲۲۸۵۳۳-۰۷۶۳۵۲۲۳۳۲۸ |
پیتزا و کنتاکى شب | میدان ولایت (ساعت) | ۰۷۶۳۵۲۲۹۴۱۴ |
کباب ترکى و رامیسا | قشم ، میدان پاسداران – ایستگاه قدیم درگهان | ۰۷۶۳۵۲۲۹۱۱۷ |
ساندویچ گلشن | خیابان شهید منتظرى جنب بانک کشاورزى مرکزی | |
ساندویچ شبهاى جزیره | بازارقدیم- میدان پاسداران – نبش کوچ مسجد صاحب الزمان | |
ساندویچ هایدا | قشم،بازار فردوسى | |
رستوران سبز شاندیز | پشت بازار بین المللى ستاره قشم | ۰۷۶۳۵۲۴۳۱۲۶
۰۹۱۷۷۶۳۲۴۶۳ |